Cases

- og kundereferanser

Roth cases

Utvalgte cases og kundereferanser. Her kan du se hvordan et samarbeid med Roth kan være positivt for deg og din bedrift.

Legger Roth gulvvarme på NAF sitt nye bilverksted i Bodø

Vannbåren gulvvarme erstattet den opprinnelig planlagte viftekonvektoren i taket på det nye bilverkstedet til NAF i Bodø.

Les mer
Roan sykehjem: - Suksessoppskriften er en gulvvarmeløsning med sømløs logistikk

Roth gulvvarme på Roan sykehjem var et opplagt valg hos rørentreprenøren Einar Haugsnes AS. - Nattleveransene fra Ahlsell til byggeplassen på Roan sørget for at varene alltid var på plass når vi trengte dem, sier Einar Inge Haugsnes.

Les mer
Rørleggeren har nå en unik mulighet til å selge vannbåren gulvvarme

Panelovner og billig strøm har vært hverdagen vår i mange år. Blir panelovner og varmekabler den foretrukne løsningen når strømmen koster 2-3 ganger så mye, mest trolig ikke. – Jeg mener det er en alle tiders mulighet for rørleggerne til å utnytte det markedet som nå åpner seg.

Les mer
Valgte Roth ClimaComfort som gulvvarmesystem

- Det var naturlig for oss å velge ClimaComfort fra Roth som gulvvarmesystem for renovering av Espira Gjemle barnehage.

Les mer
Flekkerøy VVS

Gulvvarmeløsning fra Roth gjorde jobben enklere og mer lønnsom

Les mer
Solbakken Borettslag

F. Jørgensen i Halden velger prefabrikerte skap fra Roth.

Les mer
Horten videregående skole

41.652 meter rør, 20 rørleggere og enorme dokumentasjonskrav: Byggeprosjektet Horten videregående skole går inn i historiebøkene med Roth og Gran VVS på laget.

Les mer
Gulvvarmeprosjekt på båt

Dette er vårt bygg nr 30 med gulvvarme – og kunden bruker Roth QuickTemp ClimaComfort®  med 10, 5 mm gulvvarmerrør på grunn av byggehøyde og muligheten til å legge seg rundt møbler på en enkel måte.

Les mer