Bærekraftighet

- aktiv beskyttelse av miljøet

I harmoni med naturen

Beskyttelse av miljøet er en integrert del av våre virksomhetsprinsipper. Det er viktig for oss å bevare ressursene i utviklingen, fremstillingen og bruken av våre produkter.

Ansvar for stedet vi bor forplikter oss til å sikre at vi beskytter miljøet ut over de lovmessige krav. Gjennom dette er vi med på å redusere CO2-utslippene betydelig. Gjennom vårt eget miljøprogram og etablering av et miljøledelsessystem i overensstemmelse med EMAS (miljøledelse og miljørevisjon), har vi forliktet oss til løpende å forbedre hva vi gjør for miljøet.

Våre produktkonsepter er designet for å beskytte miljøet ved bruk av ikke-forurensende materialer, spesielt i vår plastindustri. Vi bruker nøye utvalge materialer og vår systemteknologi sikrer holdbarheten av våre produktserier. Produktenes holdbarhet er dokumenter gjennom årtiers bruk.
Våre fremstillingsprosesser forbedres løpende så de krever mindre energi, samtidig som de er like effektive, eller enda bedre. Ved å erstatte tradisjonelle materialer med plast, som er vårt primære basismateriale i våre produktsystemer, bidrar vi vesentlig til å forbedre den økologiske balanse.
Å bruke resirkulerbare materialer i vår fremstilling av produkter er obligatorisk for vår utvikling. Roth Industries har mottatt flere priser for sitt engasjement for å beskytte ressurser og miljø.

I 2013 åpnet Roth i Tyskland et nytt 5.000 m2 logistikksenter og sparer miljøet for 392.000 kg CO2 utslipp i året. Energien til strøm og oppvarming kommer fra energikilder som sol, jord og luft.


Roth Werke vinner EcoVadis’ sølvmedalje for vårt samfunnsansvar 🥈🌍💪

For første gang ble Roth Werke, som produsent av vår fittings, fordelere og gulvvarmesystemer, vurdert av EcoVadis. De oppnådde hele 61 av 100 mulige poeng, det plasserer Roth Werke bland de 20% beste produsentene av hele 90 000 evaluerte selskaper.

Les mer.

 

Roth QuickBox® miljøvennlig emballasje
Visste du at emballasjen til veggboksen vår Roth QuickBox® er laget av biologisk nedbrytbar forpakning med en trykket installasjonsveiledning?

I tillegg til å beskytte naturen mot ikke-nedbrytbar plast har vi også redusert materialbruken ved å fjerne den papirtrykte bruksanvisningen. I steden for så er det trykket en QR kode der alt av dokumentasjon ligger.

Emballasjen er designet for å kunne henges opp, noe som sikrer at verken tetningsflensen til QuickBox®`en eller veiledningen blir borte.

Nysgjerrig på Roth QuickBox® systemet? Les mer her.

Visste du at våre Roth ClimaComfort system plater er produseret av 100% resirkulert plast?

Roth Clima Comfort - et gulvvarmesystem som er enkelt og fleksibelt å jobbe med. Lavtbyggende og hurtigregulerende system som gir god varmefordeling og rask responstid.

✅ byggehøyde kun 17 mm
✅produsert i gjenbruksplast
✅perfekt til renovering og nybygg
✅valgfritt overgulv

Les mer her.