Roth Tacker-system

- i Vinderen-villaen

Roth Tacker-system i Vinderen-villaen: Lydemping var viktig for kunden

For kunden som bygger nytt hus på Vinderen var kravene til støydemping store. Med Roth sin originale Tacker®-system kunne rørleggerne hos Sandvika Rørleggerbedrift AS kombinere et høykvalitets gulvvarmesystem med trinnlydsplater med god lyddemping.

Christopher Skogstad Messiha er vant til kvalitetsbevisste kunder som ønsker de beste løsningene. Han er rørleggermester og daglig leder i Sandvika Rørleggerbedrift, og gjør det han kan for at kundene skal bli fornøyde.

Etter at han var med som superrørlegger i oppussingsprogrammet “Superoppusserne” på TV for noen år siden, ville enda flere ha den sympatiske og dyktige rørleggermesteren og hans rørleggere på oppdrag. Det ville også kunden som bygger en spektakulær villa på Vinderen i Oslo.

Lyddemping viktigst
- Mange av kundene våre er opptatt av lyddemping, og kunden på Vinderen legger stor vekt på dette. Hun ønsker også den behagelige varmen som vannbåren gulvvarme gir, forteller Christopher Skogstad Messiha.
Da ble Roth sitt originale Tacker®-system med trinnlydsplater og dokumentert lyddempende effekt et selvsagt valg i villaen, fortsetter han.

Han trekker frem at trinnlydsplatene til Roth er enkle å håndtere. Tacker-
systemet ble godt tapet i skjøter og overganger for å oppnå et tett sjikt. Deretter ble gulvvarmerørene festet med et eget verktøy, og støp ble lagt over rørene. Parkett og flis ble lagt oppå der igjen etter tørketiden.

- Huset er litt “wow”, med svømmebasseng og 6 lekre bad. Her er det høy standard. Det er en væske til vann varmepumpe og energibrønn som er varmekilden til det vannbårne gulvvarmesystemet, beskriver Christopher.

Bunnledningen til Vinderen-villaen ble lagt i fjor høst, og til sommeren skal huset være klart til innflytting. For Sandvika Rørleggerbedrift er det avgjørende å velge produkter av høy kvalitet i alle prosjekter. Det gir både kundene og Sandvika Rørleggerbedrift mest mulig verdi for hver rørleggertime.

Markerer 10 år
Det har blitt noen tusen meter gulvvarmerør opp gjennom årene for bedriften som i dag har 10 ansatte. Det er 10 år siden Christopher etablerte Sandvika Rørleggerbedrift, og bedriften har lang erfaring på trinnlyd, vannbåren varme og avretting i både nybygg og rehabiliteringsprosjekter. De siste par årene har Christopher og kollegaene spisset seg på varmeløsninger.

- Om 10 år tror jeg Sandvika Rørleggerbedrift er en nisjebedrift som kun jobber med gulvvarme, og ikke med alt av VVS. Derfor er vi nøye på hvilke leverandører vi velger, og vi investerer mye i opplæring, understreker han.

Satser på Roth som gulvvarmespesialist
Sandvika Rørleggerbedrift har vært kunde hos Roth Norge en stund, og i fjor høst innledet bedriften et tettere samarbeid med Roth om varmeløsninger. Christopher opplever at det tette samarbeidet har tilført bedriften ytterlige fagkompetanse fra både Roth og Heidenreich.

Christopher ser nytten av å ha en felles tanke om løsningene, og at begge bedriftene brenner for dette. Det blir enkelt å ta med Roth i planene for fremtiden.

- Da blir det enkelt for oss å jobbe utelukkende med Roth på prosjektene våre, som denne lekre eneboligen på Vinderen. Den høye kvaliteten på produktene og kostnadsbildet i prosjektene totalt sett gjør oss trygge på at vi har valgt riktig samarbeidspartner. Med Roth har vi fått en dyktig og solid leverandør i ryggen når vi nå fortsetter å spisse oss på varme, avrunder Christopher.