Modbus og API

- til Roth Touchline SL

Modbus RTU

Den nye generasjonen 2 av Touchline SL ble født med Modbus RTU-integrasjon som gjør det mulig å integrere vårt kontrollsystem som en slave i et Modbus-system. Den fysiske BMS/Modbus-forbindelsen finnes i vår nye generasjon Touchline SL kontrolleneht  og under finner du et register for nedlasting med alle parametere for lesing og skriving som er mulig i vårt nye Touchline SL-system.

Du må sørge for at både kontrollenhet og utvidelsesmodulen har riktig firmware installert for at systemet skal fungere med Modbus. Du finner fastvareversjonen ved å trykke "Meny" og deretter bruke pil ned for å velge "Programvareversjon" helt nederst. Programvaren skal hete 1.0.11 for kontrollenheten  og 1.0.12G for utvidelsesmodulen. Du kan alltid finne den nyeste firmwaren på nettsiden vår under punktet "Support".

Hvis fastvareversjonen er en eldre versjon, må du laste ned og installere den nye fastvaren på alle kontrollenhetene  i systemet ditt, det vil si både kontrollenheter og utvidelsesmoduler. 

Hvis du trenger mer informasjon om vår Modbus-integrasjon, refererer vi til vår brukermanual for Touchline SL styreenhet 8-kanals master 230V.

Gå til siste firmware her.

API til Roth Touchline SL

Med API`en til vårt Roth Touchline SL reguleringssystem får du mulighet til å lage en integrering til ditt eget Smarthus system.

Hvis du fyller ut skjemaet under, og så godkjenner «API terms of use», vil du få adgang til dokumentasjonen til API`en.

Velg om du ønsker tilgang som bedrift eller privatperson.

Fill out my online form.
Fill out my online form.

 

 

 

 

.