Solbakken Borettslag

- velger prefabrikerte skap fra Roth

F. Jørgensen i Halden velger prefabrikerte skap fra Roth

Roth Norge produserer prefabrikkerte skap som passer akkurat deres behov. For prosjektleder Per Jørgensen hos Comfort kjedens medlem F. Jørgensen ble valget enkelt når de skulle starte opp med prosjektet i Halden. Solbakken Borettslag består av 82 leiligheter som ferdigstilles november 2020.

Kostands – og tidsbesparende
Prosjektleder Per Jørgensen forteller at grunnen til at de velger prefabrikkerte skap er at det er produksjonseffektivt, og ikke minst kostnads- og tidsbesparende. I tillegg er det forutsigbart og minimerer feil og mangler som kan oppstå. „Vi sparer mye tid, får utnyttet skapet best mulig, og vi kan ofte kan gå ned på størrelse og best mulig tilpasset løsning blir valgt“.

«Vi trengte et skap til tappevann som ikke bygde for mye. Dette fordi vi hadde utfordringer med plassen da det var få muligheter til plassering av skap. Vår kontakt hos Roth løste utfordringen og kom opp med en tilpasset løsning som vi er veldig fornøyd med».

«Samarbeidet med Roth fungerer bra fordi de er flinke til å svare på telefon og mail, samt at responstiden er kort på å fremskaffe deler og utstyr vi trenger. Dette er viktig for oss i en hektisk hverdag.
Vi opplever at prosjektering av anlegg, samt tegninger og underlag for produksjon på byggeplass er der vi vil ha det,», avslutter Per Jørgensen.

Kvalitetsløsninger
Rørleggerbedriften brukte en annen leverandør tidligere, men Roth ble valgt etter en grundig vurdering og opplæring av rørleggerne. Nå bruker Per og kollegaene både Roth på gulvvarme og tappevann.
Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Roth og løsningene de tilbyr. Høy kvalitet, rask og effektivt arbeid ute på byggeplass gjør at løsninger med prefabrikkerte skap fra Roth garantert vil velges også ved et senere prosjekt.

For Per er det avgjørende at samarbeidet med både teknisk avdeling og distriktsleder hos Roth fungerer godt.

Vi jobber tett sammen, og det blir sjelden feil. Reklamasjoner er det lite av, og de få som eventuelt dukker opp, løser vi opp i sammen med Roth.

Christian Hundvin, VVS tekniker i Roth Norge har satt sammen en prefabrikkert løsning tilpasset dette prosjektet.

Hans Martin Svendsen, distriktsleder i Roth Norge i Øst, er hele tiden på veien og følger opp med opplæring og produktoppdatering ved behov. Per Jørgensen setter stor pris på kurset som Hans Martin hadde med de ansatte før oppstart av prosjektet.

Overleveringen gir fornøyde kunder
Oppdraget med de 82 leilighetene kom fra KF entreprenører AS , en ny samarbeidspartner som gir gode tilbakemeldinger. Alle leilighetene ferdigstilles november 2020.

Litt om firma F Jørgensen
Fritjof Jørgensen startet F. Jørgensen i 1930 og bedriften har faktisk 90 års jubileum i år.
F. Jørgensen har hatt fire daglige ledere fra oppstarten og frem til nå. Fritjof startet i 1930 og drev til 1962. Sønnen Åge tok over fra 1962-1991, og nevø Dag Strøm Rasmussen var daglig leder fra 1991-2002. Fra 2003 er det Roy Buraas som er daglig leder. Roy startet som rørlegger i 1972. Det betyr at han har jobbet 48 år i firma, og er i dag daglig leder. F.Jørgensen har pr. i dag 42 ansatte.

F. Jørgensen har god pågang på prosjekter i hele Østfold, hovedsakelig Halden, Sarpsborg, og Fredrikstad. Nytt prosjekt starter i disse dager – med 50 leiligheter Nordneset (PEAB) i Sarpsborg.
- «Vi har valgt å være medlem av Comfortkjeden. F. Jørgensen var det første medlemmet til Comfort og hadde nyåpning 21. mai 1975. Med innkjøpsbetingelser via VVS Norge får vi den støtten og de beste innkjøpene vi trenger til å drive rørleggerbedriften lokalt her i Halden».

Fra Comfort sitt arkiv fant vi denne annonsen tilbake til 1975. Morsomt å se tilbake på hva rørleggerforretningen hadde fokus på for 45 år siden.

Les mer om Roth prefabrikkerte løsninger her.