Bærekraftige prosesser, miljøvennlige produkter

Aktivt miljøvern har vært en del av Roth i flere tiår. Både når det gjelder utvikling, produksjon og bruk av produkter. Selskapet legger også stor vekt på bærekraft.

Siden 2008 har Roth redusert CO2-utslippene med over 60 %. Årsaken til den store reduksjonen er utstrakt bruk av fornybar energi, varmegjenvinning og kjøp av grønn strøm. Bare ved Roth Werke i Buchenau, er reduksjonen over 50 %.

Mange av Roths produkter hjelper i tillegg forbrukerne å spare energi, som f. eks våre komplette energi- og vannbesparende systemer for både gulvvarme, kjøling og sanitær for husholdningsvann.

Christin Roth-Jäger, Administrerende Direktør i Roth Werke, sier:

"Vi jobber kontinuerlig med å optimalisere organisasjonen med hensyn til en bærekraftig bedriftsstrategi og for å gjøre produktene miljøvennlige. Resultatet av EcoVadis undersøkelsen anerkjenner Roths langvarige sosiale, fellesskap og økologiske aktiviteter. Vi er stolte over resultatet av den innledende evalueringen og har allerede identifisert potensialet for forbedring for de neste stegene mot gullmedaljen og jobber nå med implementering."

Link (datagrunnlag)

Nysgjerrig på de 4 målene Roth har satt seg å følge?