Support

Roth support – vår erfaring er din trygghet
Vi er spesialister i Roth gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. De fleste av våre ansatte har en VVS-teknisk bakgrunn og erfaring fra bransjen, så de vet hva de snakker om.
Vi hjelper deg med:

  • Tegninger
  • Prosjektering
  • Dimensjonering
  • Oppdatering på lover og forskrifter
  • Produktopplæring

Vi er med deg – hele veien. Vi tilbyr de beste systemløsninger av høy kvalitet til ethvert prosjekt, og vi er klare til å yte deg maksimal support og service underveis. Vi har viljen til å ville, evnen til å kunne og lysten til å lykkes. Det er det vi kaller: full circle, full service.

Installasjon, drift og vedlikehold
Er du i tvil om hvordan du installerer våre produkter eller har du spørsmål om drift og vedlikehold, så er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte oss. Vi tar ansvar for våre produkter, også etter at de er installert.

Innspill og rådgivning
Bruk oss, uansett om du står foran et renoveringsprosjekt eller et nybygg. Vi dimensjonerer, prosjekterer, tegner og lager tilbud for deg. Vi er alltid oppdatert på den nyeste lovgivningen på området, og vi kjenner de tekniske mulighetene som gir den optimale løsningen, både for deg og kunden.

Online eller offline – det er ikke viktig
Bruk rothkatalog.no eller vår app. Her finner du hele vårt produktsortiment, priser, datablad og installasjonsveiledninger. Rothkatalog.no er en mobiloptimalisert nettside som krever at du har nettilgang. Hvis du av og til opplever dårlig mobildekning, så hent Roth-katalogen som app, og velg ”download” i appen, så fungerer den også uten nettilgang. Det gir deg en ekstra trygghet at du alltid har din mobile verktøykasse for hånden. Du finner håndboken som mobiloptimalisert nettside her: rothkatalog.no

Appen finner du i Google Play og i App Store.

Finn det selv, det som kan hjelpe deg videre
I menyen til venstre finner du bl.a. film som demonstrerer hvordan du legger Roth gulvvarme, du har mulighet for selv å finne svar på ditt spørsmål under FAQ, du kan innberette din reklamasjon etc.

Her kan du få veiledning og kjøpe Roth-produkter:

Comfort-kjeden AS

Rørkjøp AS

Varme og Bad

VVS Eksperten AS

Bademiljø