Nyheter

29.08.2022

VVS-dagene 2022

Roth Norge er utstiller på VVS-dagene.  Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm . Du finner oss på stand nr D04-34. Klikk på linken for gratis billett.

Linken til billett her.

07.07.2022

Roth er stolt stolt sølvsponsor til Team Rynkeby!

Team Rynkeby er et internasjonalt veldedighetssykkellag som sykler til Paris hvert år til fordel for barn med kritisk sykdom.

Turen til Paris avvikles for 21. gang fra den 9. til den 16. juli 2022.

Team Rynkeby består av 2 250 syklister og 360 hjelpere fordelt på 65 lokale lag fra åtte land: Danmark (21 lag), Sverige (16 lag), Norge (10 lag), Finland (9 lag), Færøyene (1 lag), Island (1 lag), Tyskland (4 lag), Sveits (1 lag), Belgien (1 lag) samt et internasjonalt lag bestående av deltakere fra flere land i Europa.

Via sine tre merkevarer, Rynkeby, God Morgon, og hohes C, dekker det tyske juicekonsernet Eckes-Granini kostnadene i Team Rynkeby Fonden i samarbeid med organisasjonene som mottar penger fra veldedighetssykkellaget. Det betyr at alle innsamlede midler går til organisasjonenes arbeid for barn med kritisk sykdom.

I Norge samler Team Rynkeby inn til en organisasjonen: Barnekreftforeningen.

I 2021 donerte Team Rynkeby 9,74 mill. EUR til organisasjoner som hjelper barn med kritisk sykdom.

12.05.2022

Har vært med siden etableringen i 1996

1. oktober 1996 var Morten Øren den første ansatte hos Roth i Norge. Han måtte finne kontorplass, lage brevpapir, oversette brosjyrer, oppsøke kunder og skrive tilbud, minnes han i samtale med VVSforum. I dag er han administrerende direktør i det norske selskapet, har 18 ansatte og nærmer seg en omsetning på 200 millioner kroner. - En fantastisk reise, fastslår han.

- Det var ved oppstarten stort fokus på gulvvarme, og det handlet om å komme seg ut for å skrive tilbud og selge. Og kom jeg hjem med en ordre, var det å tegne løsningen i forhold til bestillingen. Men som den eneste ansatte, måtte jeg også påta meg alle andre roller. Det være seg å losse traileren da varene ankom fra det daværende lageret i Sverige, legge varene på lager, pakke om varene og sende dem ut. Det var moro, men selvsagt slitsomt i lengden. Heldigvis ble vi flere ansatte etter ett års drift, og siden har vi vokst kontinuerlig både i omsetning og antall ansatte.

En suksess han først og fremst setter på kontoen for at han har dyktige og dedikerte folk med seg.

- Uten dem hadde ikke dette vært mulig. At mange av dem i dag har vært med mellom 10 og 20 år, forteller at vi sammen har bygd en velfungerende og attraktiv bedriftskultur.

I 2022 feirer Roth dobbelt jubileum: Roth North Europe har vært på markedet i 25 år, og vårt tyske moderselskap feirer sitt 75-års jubileum.

07.04.2022

Fra en liten håndverksbedrift til et markedsledende internasjonalt selskap

Roth North Europe: 25 års jubileum - Roth Industries: 75 års jubileum
I 2022 feirer vi et dobbelt jubileum: Roth North Europe har vært på markedet i 25 år, og vårt tyske moderselskap feirer sitt 75-års jubileum.

Reisen til Roth startet i 1947 i et lite verksted med blant annet en produksjon av vaskeovner hvor Heinrich Roth var partner og administrerende direktør. Fra 1963 overtok Henrich Roth og hans sønn Manfred alle aksjene i selskapet, og utviklingen til et internasjonalt selskap som for alvor begynte å ta av.

Tysk grundighet og kvalitet gjennom generasjoner
Produktutvikling og økende internasjonalisering har alltid vært nøkkelen til sunn vekst i selskapet. Begreper som tradisjon og innovasjon danner grunnlaget for suksessen konsernet har blitt i dag.

I dag har kunder over hele verden tilgang til Roth- produkter. Vi investerer mye ressurser for å sikre at vi alltid har de beste produktene som oppfyller markedets høye krav og standarder. Systemene produseres primært i Tyskland og garanterer tysk grundighet og kvalitet.

Roth Industries eies fortsatt av Roth-familien. Claus-Hinrich Roth, Christin Roth-Jäger og Dr. Anne-Kathrin Roth. Alle har sentrale stillinger i Roth Industries og sitter i hovedstyret med sin far Manfred Roth.

Roth North Europe A/S er et datterselskap av Roth Industries GmbH, og med nasjonal tilstedeværelse og salg gjennom verdikjeden er våre produkter lett tilgjengelige i hele Norden, Baltikum og i Storbritannia. På vårt nordeuropeiske hovedkontor og servicesenter I Frederikssund i Danmark håndteres alle felles støttefunksjoner, logistikk og produktutvikling for våre markeder.