Touchline

To touch, så har du installert systemet

Med Roth Touchline installerer du enkelt Roth romtermostatene i anlegget. Med kun to touch pr. termostat er du i prinsippet ferdig. Når du installerer en trådløs Roth romtermostat i hvert rom, er det mulig å endre alle innstillinger for rommet, eller for hele anlegget på selve romtermostaten. Brukeren kan også velge å regulere anlegget med en app til smartphone. Med Roth Touchline får man langt større komfort, og systemet er perfekt til lavenergi-hus hvor kravet til hurtig regulering er ekstra høyt.

Til alle typer bygninger
Roth Touchline kan benyttes i alle typer bygninger - alt fra små boliger til store industrielle kontorbygninger.

Eksklusivt design
Det enkle Roth Tounchline design passer inn i alle hjem og bygninger. Roth termostaten måler kun 19,5 mm i dybden og fås i hvit eller sort høyglans.

Mix og match
Du kan også få en Roth Touchline romtermostat med basisfunksjoner som passer til alle komponenter i Roth Touchline sortimentet. Roth romtermostatene er velegnet til prosjekter hvor prisen er viktigere enn avanserte funksjoner og design. Du kan velge mellom fire varianter av romtermostater og mikse de som du vil.

Reguler gulvvarmen via smartphone eller tablet
Roth har utviklet en app til Roth Touchline som kan regulere hele gulvvarmesystemet fra en iPhone eller tablet - uansett om det er hjemme, på hytta eller fra andre steder i verden. Last ned app’en i Google Play App Store.
Dersom du foretrekker en kablet Roth gulvvarmeløsning så les mer under Roth Basicline kablet regulering.

Bytt til nytt
Roth Touchline passer også til oppgradering av eksisterende gulvvarmeanlegg.
Du må kun bytte ut Roth romtermostatene, Roth reguleringsmotorer og Roth kontrollenheten. Les mer om BYTT TIL NYTT her.


 

 Her finner du de nyeste soft- og firmware oppdateringene til ditt Roth Touchline system.