Roth fordelerskap for vann- og varmeanlegg

Roth Quickskap - fleksibelt, enkelt og komplett

Spesialkonstruerte gjennomføringer

Roth vet at installatørene har det travelt, og derfor har vi designet et skap med ferdigmonterte gjennomføringer for varerør i toppen og bunnen. Det gir mulighet for selv å bestemme hvor overløpet skal plasseres. Dessuten er det bare tre forskjellige gjennomføringer, som dekker alle dimensjoner av varerør fra 20 til 42 mm.

Basisskap i plast

Det er mulig å montere Roth skapet uten ekstra ramme/dør, MEN man kan også velge å montere Roth ramme/dør i stål og få en ekstra flott og robust finish.

Fleksibel montering

På siden av skapet finnes et såkalt knock out-hull som raskt og enkelt kan brukes til å føre forsyningsrør inn i skapet. Inne i Roth skapet er det montert Roth quick-klammer til å feste fordelerne på, og hullplaten på bakveggen gir mulighet for fritt å velge hvor Roth fordelerne skal plasseres.

Plast i stedet for stål

Roth har valgt å produsere skapet i plast i stedet for i stål. Det er valgt for å sikre at Roth skapet er pent og holdbart i mange år.

Komplett skap

Roth skapet leveres komplett med gjennomføringer og overløp og er altså helt klart for installasjon.




Roth Quickskap+ 550 mm, maxi

Roth Quickskap har ingen ståldeler som kan komme i kontakt med vann,  og derfor ingen korrosjon. Roth Quickskap+ 550 mm, maxi kan installeres som basisskap, eller med dør og ramme i hvit lakkert metall der det ønskes en finere finish.
Roth Quickskap+ 550 mm, maxi er produsert i ABS plast i fargen hvit RAL 9010 med lås. Roth skapet leveres i bredden 550 mm, med høyde på 550 mm. Dybden i skapet er 145 mm. Det vanntette Roth skapet leveres med ferdigmonterte nippler til varerør i både topp og bunn, knock out huller i sidene og Roth Quick klammer til  montering av alle typer Roth fordelerrør samt overløp. Skapet kan håndtere opp til 4 Roth fordelerrør med totalt 13 avstikkere eller etter individuell oppbygging. I Roth skapets bakplate er det hullmønster som gir en lett og fleksibel montering av Roth fordelerfeste/Roth Quick klammer.
Som ekstra tilbehør kan man kjøpe en justerbar, lakkert metall  Roth dør/ramme i fargen hvit RAL 9010.

Bruksområder

  • Forbruksvann
  • Gulvvarmeanlegg
  • Radiatoranlegg

Roth Quickskap+ 550 mm, maxi 550 x 550 x 145 mm, NRF nr. 511 81 02

Roth Quickskap+ 550 mm, maxi med membranfolie

Vi kan tilby godkjente fordelerskap til montering i våtsone 1. Skapet leveres med fastlimt og prefabrikert membransfolie, som gjør det mulig å montere skapet sikkert og lovlig også på små baderom. Skapet er testet og godkjent etter Sintef test: ETAG 022, Annex F.

Roth Quickskap+ 550 mm, maxi med fabrikklimt membranfolie brukes sammen med Roth fordelere til sanitær, varme og kjøleanlegg.

Skapet er godkjent direkte til bruk sammen med et bredt utvalg av Sintef godkjente tettsjikts- systemer og omfatter en TGA samt testet iht. ETAG 022 Annex A for montering i våtromsvegg. Det vanntette skapet er sammen med Roth MultiPex® rørsystem også godkjent etter NT VVS 129. Skapet har ferdigmonterte, vanntette gjennomføringer i topp/bunn og knock out hull for tilførsel i sidene. De spesialdesignede, trekkfaste gjennomføringene gir en enkel og sikker montering av varerørene.

Alle Roth’s Quickskap har ingen ståldeler som kan komme i kontakt med vann, derfor ingen korrosjonutfordring. Roth  Quickskap+ 550 mm, maxi med fabrikklimt membranfolie kan monteres som et standardskap, eller med dør og ramme i lakkert stål der det krever en fin finish. 

 

Roth Inntaksskap

Roth har utviklet ett inntaksskap sammen med kompetente rørleggere. Inntaksskapet har samme kjente design og løsninger som Roth gulvvarmeskap og kombiskap.

Inne i inntaksskapet er det prefabrikkert en stamme med kjente merkevarer. I tillegg til stammen så er det montert fordelerfeste i skapet som er multi justerbart, overløp for drenering og prefabrikkerte nippler oppe og nede.

Skapet er produsert med en integrert «sprutgardin» som vil lede vannet til den vanntette bunnen og ut i overløpet. Roth Inntaksskap er NTVVS 129 godkjent og ligger under Roth’s Sintef TG2556.

Roth kan enkelt tilpasse skapet med prefabrikkert løsning etter behov. Passer for gulvarme og tappevann.

Roth Sjaktskap, innvendig - 550

Roth sjaktskap er spesielt utviklet for kaldtvann og varmtvannsfordeling i leilighetsbygg. Stammeledningen ”går” igjennom skapet og har en sentrert plassering som gir god plass til nødvendig isolering. Sjaktskapet har tilpasset bredde til stenderavstand på 550 mm. Skapet er symmetrisk som gjør at man kan plassere stammeledningene enten til høyre eller venstre med nødvendig tilbehør.

Roth sjaktskap er en del av Roth MultiPex® system og er testet og godkjent i henhold til NTVVS129 og TG 2556.

Teknisk beskrivelse
Roth sjaktskap er produsert i pulverlakkert stål i fargen RAL 9010. Skapet er 550 mm bredt og 700 mm høyt. Dybden i skapet er 116 mm. Det vanntette skapet leveres med Roth’s store universal gumminippler i dim 20 - 81 mm (må ikke smøres med glidemiddel) i både topp og bunn, samt 14 stk smurte universal gumminippler i dim 10 - 34 mm i bunnen.

Det er plass til 2 fordelerrør med 6 kurser + universal gumminippel til avløp for overløp. I skapets bakside er det satt inn Roth’s kjente fleksible skinnesystem med fordelerfester.

Det følger med justerbar ramme og dør i fargen RAL 9010.

Den gjennomsiktige PVC duken er montert i toppen og dekker hele kabinettet.

Vil du vite mer om våre produkter?