Roth North Europe - spesialister på gulvvarme og tappevannsystemer

Roth har produsert gulvvarmesystemer og rørsystemer for drikkevann og varme i mer enn 40 år. Vi investerer mye ressurser for å sikre at vi alltid har de beste produktene som oppfyller markedets høye standarder og standarder. Systemene er primært produsert i Tyskland og garanterer deg tysk grundighet og kvalitet.

Vi tilbyr de beste systemløsningene av høy kvalitet og vi er klare til å gi deg den beste støtten og tjenesten underveis. Vi er spesialister på gulvvarme og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. Våre ansatte har en VVS teknisk bakgrunn, har mange års erfaring fra bransjen og god innsikt i alle juridiske krav, slik at de vet hva de snakker om. Tysk nøyaktighet og kvalitet

Roth North Europe A/S er et datterselskap til Roth Industries GmbH, og med nasjonale salgsorganisasjoner og salg gjennom VVS grossister er våre produkter lett tilgjengelige i hele Norden, Baltikum og UK. Vi utvikler, produserer og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer spesielt tilpasset det nordeuropeiske marked, og vi er kjent for våre innovative, energiriktige kvalitetsprodukter med omfattende garantier.

På vårt nordeuropeiske hovedkontor og servicesenter ivaretas alle felles støttefunksjoner, logistikk og produktutvikling for Norden, Baltikum og UK.

Kvalitet og service er en forutsetning for vår virksomhet


Via vårt logistikksenter i Frederikssund, 40 km fra København, leverer vi til alle våre markeder til avtalt tid. Vi vet nemlig hvor viktig det er å levere det vi lover til avtalt tid.

Vi tilbyr blant annet:
Gulvvarmesystemer

Vi har alle typer gulvvarmesystemer - fra de tradisjonelle i betong til lavtbyggende og hurtigregulerende. Vi leverer alltid komplette gulvvarmesystemer som er enkle å jobbe med - fra start til slutt. I tillegg tilbyr vi gratis støtte gjennom hele prosessen. Resultatet for kundene dine er høy komfort, fleksibilitet og et oppdatert energieffektivt system.
Les mer her.
 

Gulvvarmeregulering – Roth Touchline® SL

Alle våre gulvvarmesystemer kan styres med en smarttelefon eller nettbrett ved bruk av Roth Touchline® SL trådløs termostat. Med Roth Touchline® SL får du langt mer komfort, og systemet er også perfekt for lavenergihus, der kravet til rask regulering er ekstra høyt.
Med Roth Bytt-til-nytt er det også mulig å skifte ut en eksisterende gulvvarmestyring med Roth Touchline® SL uten å skifte ut hele anlegget. En rask og overkommelig oppgradering av et eldre system til en tidssvarende løsning med alle de nyeste funksjoner.
Les mer her.
 
Gulvvarmeregulering – Roth Basicline

Roth Basicline er et trådført 24 v system til romregulering av gulvvarmen. Systemet har en lang rekke egenskaper som gjør det enkelt og raskt å intallere. Anlegget sikrer komfort for brukeren og lang levetid på pumpe, ventiler og termomotorer.
Les mer her.
 Prefabrikerte løsninger

Roth produserer prefabrikerte skap til nettopp ditt behov. Vi spesifiserer skap sammen med deg. Skapene har en høy og god kvalitet som oppfyller alle krav fra kunder og tekniske forskrifter. Skapene leveres installasjonsklare, så du sparer både tid og penger da monteringsprosessen på byggeplassen både blir kort og effektiv samtidig som man reduserer risiko for feil og mangler
Kontakt oss for å høre mer.
 Roth MultiPex®

Roth MultiPex® rørsystem er et kvalitetsprodukt utviklet for sanitær, varme og kjøleinstallasjoner. Basis i systemet er Roth Pex-C-røret. Til systemet er det utviklet et nytt Roth fittings program med Roth veggbokser og Roth fordelerrør med innstikkskoblinger som enkelt samles uten bruk av dyrt verktøy og det er mulighet for å demontere koblingen igjen
Les mer her.
 
Roth Alu-LaserPlus®
Roth Alu-LaserPlus® røret er et høykvalitetsprodukt spesielt utviklet for sanitær, varme og kjøleinstallasjoner.
Basisproduktet i systemet er et 5-lagsrør, som utnytter de beste egenskaper fra Pe-XC rør og aluminiums sjiktet. Koblingene til systemet er basert på pressteknikk, som er enkelt å montere og gir et sikkert resultat.
Les mer her.
 Roth SnowFlex®

Roth SnowFlex® er et komplett og klimavennlig snøsmeltesystem som kan brukes til innkjørsler, lasteramper, flyoppstillingsplasser, gågater, fotballlbaner og lignende. Systemet sikrer at området holdes fri for snø og is på en både enkel og økonomisk måte.
Les mer her.
 


Roth QuickCalc

Med Roth QuickCalc vil du raskt og enkelt kunne beregne et overslag på et gulvvarmesystem for din kunde eller et prosjekt. Ved å bruke Roth QuickCalc, får du en materialliste over gulvvarmeprodukter du skal bruke og en pris basert på Roths anbefalte bruttopriser ekskl. mva. Du får tilsendt prosjektet ditt som en PDF samt en Excel-fil ved avslutning av. Så enklere blir det ikke.
Les mer her.
 
Kvalitetsikring og godkjennelser
Alle våre produkter er sertifisert i.h.t. ISO 9001, og produksjonen er miljøsertifisert etter 14001.
Alle våre produkter er testet og godkjent etter de strengeste krav og regler som gjelder på våre marked. De strenge norske regler for vanntette installasjoner setter som regel standarden for hva som skjer i de øvrige nordeuropeiske landene på området. Våre produkter er derfor alltid på forkant av utviklngen innenfor lekkasjesikre installasjoner. Danmark har til gjengjeld de strengeste kravene til drikkevannskvalitet - de overholder vi naturligvis også.
 

Med Roth får du:

  • Tysk kvalitet
  • Systemløsninger
  • Grais support
  • Maksimal komfort for brukeren
  • Miljøvennlig og god økonomi: Gulvvarmesystemene kan utnytte flere forskjellige varmekilder
  • Løsninger til alle typer bygg - både nybygg og renovering
  • Intelligent styresystem med sentral overvåking/styring
  • Tilgjengelighet til produktene via et stort grossist nettverk
  • Tett kontakt til lokale Roth salgsrepresentanter i hele landet


Hvordan kan vi hjelpe deg?

Har du spørsmål om våre produkter eller vår virksomhet? Du er velkommen til å kontakte oss på service@roth-norge.no eller tlf. +47 67 57 54 00, så kan vi sammen finne ut hvordan vi best kan hjelpe deg. Kontakt gjerne din lokale distriktsleder direkte.

Vil du vite mer?
Du kan finne en oversikt over alle våre produkter ved å klikke her.

Leter du etter monteringsveiledninger, datablad m.m, kan du finne de ved å klikke her.