Roth fordelershunt 3 veis, Alpha 2L 15/60

Til regulering av gulvvarme på anlegg opp til 240 m²
Roth shunten brukes til oppblanding av vannet, hvor varmekilden har høyere turtemperatur enn gulvvarmen skal bruke. Shunten er spesielt tilpasset Roth gulvvarmefordelerrør og blir levert med termostatisk 3-veis ventil.

Bruksområde
Gulvvarme med alle typer varmekilder.

Roth shunten leveres med en Alpha2 L pumpe 15/60 som overholder EUP 2015 kravet. Pumpen og shunten er utviklet til anlegg på opp til 240 m², men er avhengig av det aktuelle effektbehov og valg av rørdimensjoner.
Roth shunten leveres komplett med Roth termometer, Roth pakninger, Roth termostat og pumpe.

 

Roth fordelershunt 3 veis, Alpha 2L 15/60 med utekompensering

Roth shunten brukes for å blande ned temperaturen der varmekilden har høyere turtemperatur enn det gulvvarmen skal ha. Roth shunten er tilpasset Roth gulvvarmefordeler og leveres sammen med utekompensert styring.

Bruksområde
Gulvvarme med alle typer varmekilder.

ShuntUnit

Med ferdig montert fordeler og automatisk utluftningsprogram
Roth ShuntUnit brukes til mindre gulvvarmeanlegg, både til nybygg og renoveringsprosjekt. Roths nye Shuntunit har en kapesitet på inntil 80 m2, avhengig av effektbehovet. Roth ShuntUnit brukes på anlegg der varmekilden har høyere turvannstemperatur en det som skal brukes på gulvvarmeanlegget. Roth ShuntUnit leveres med en A-merket pumpe som sikrer et minimalt strømforbruk. Pumpen som blant annet inneholder et automatisk utluftningsprogram er ferdig montert på venstre side av fordeleren, med kan også flyttes til høyre side. Roth ShuntUnit leveres med ferdig montert fordeler, for 1, 2, 3 og 4 kurser

Roth trådløs regulering til GVC

Roth trådløs regulering er et komplett 24V system for regulering av enkelte rom i kombinasjon med Roth minishunt GVC.
Den trådløse reguleringen gjør monteringen enkel, spesielt ved rehabilitering der det kan være vanskelig å trekke kabler. Denne løsningen gir valgmulighet når det gjelder plassering av både termostat og GVC. Mottageren er forsynt med omstiller for nattsenkning.

Roth utekompensering

Med uteføler, turføler og romtermostat
Roth utekompensering er en programmerbar digital styring av Roth fordelershunt universal, standard og ro. Den tilpasser turvannstempeaturen på gulvvarmeanlegget etter utetemperaturen. I tillegg kan den styres av den medfølgende Roth romtermostaten slik at det alltid vil være riktig temperatur i den sonen som termostaten er plassert.  Det er mange forinnstilte brukerprogram i tillegg til mulighet for å lage egne program for å senke temperaturen når det ikke er behov for varme.

   

   

  • Ukentlige programmer
  • 9 forprogrammerte programmer, og 4 bruker programmer
  • Ubegrenset hukommelse
  • Regulering tilpasset i forhold til utetemperatur