Jobb og karriere

Roth Norge er en del av Roth North Europe, som er et datterselskap av Roth Industries med hovedkontor og produksjonsfasiliteter i Tyskland. Med en årlig omsetning på over 260 mill EURO, er Roth Group en av Europas ledende produsenter av HVAC-systemer og har over 1.250 ansatte. I hjertet av Roth organsiasjonen er det et høyt fokus på kvalitet. Våre produkter er sertifisert i henhold til ISO 9001, og de er også godkjent ift internasjonale tester, overvåkings- og registreringsstandarder.

Hovedkontoret til Roth North Europe ligger i Frederikssund i Danmark og består av alle supportfunksjoner, logistikk og produktutvikling for Norden, Storbritannia og de baltiske landene.

Ledige stillinger

Du finner våre ledige stilinger annonsert på vår «jobb og karriere» side. Alle jobbsøknader skal sendes digitalt gjennom vår jobbside. Når søknaden din er sendt, mottar du en bekreftelse på e-mail.

Du har også mulighet for å sende en åpen søknad. Dette gjør du ved å velge «Connect» på jobb og karrieresiden og laste opp din søknad, CV m.m.