Roth gulvvarmesystem - Komplette systemer som er enkle å installere

Roth har produsert gulvvarmesystemer i mer enn 40 år og utvikler kontinuerlig systemene. Systemene er hovedsakelig produsert i Tyskland, noe som garanterer tysk nøyaktighet og kvalitet.

Alle typer av gulvvarme

Vi har alle typer gulvvarmesystemer - fra tradisjonelle systemer for innstøping i begong til systemer med rask reaksjonstid og lav byggehøyde. Våre hurtigregulerende gulvvarmesystemer har en reaksjonstid som er omtrent 6 ganger raskere enn tradisjonell støpt gulvvarme. Det sparer energi og gir optimal komfort da det raskt oppnår ønsket gulvtemperatur. Derfor er vår hurtigregulerende gulvvarme også et perfekt valg lavenergihus, der energieffektive løsninger er ekstra viktige.

Renovering med lav byggehøyde
Hvis du er i gang med et renoveringsprosjekt, har du muligheten til å plassere våre lavbygde og hurtigregulerende systemer oppå et eksisterende gulv. Det kan spare tid og penger for både deg og dine kunder. Våre gulvvarmesystemer er tilgjengelige opp til 14 mm byggehøyde.

Intelligent styring
Alle våre gulvvarmesystemer kan styres ved hjelp av appen vår sammen med våre Touchline romtermostater. Resultatet er høy komfort, fleksibilitet og et energieffektivt system.

Gulvvarmeveiledning
Det er undergulvet som først bestemmer hvilke produkter som passer best. Her finner du gulvvarmesystemer som
passer til din byggesituasjon, hvis du trenger løsninger for betonggulv eller løsninger for tregulv:

   
Roth system til betongdekke med leggeskinner
Er den vanligste installasjonsformen ved nybygg av hus eller villaer. Roth leggeskinnene legges ut på markisoleringen og festes med små festeklips. Skinnen sikrer at rørene ligger rett og fint med riktig cc avstand i samtlige rom. Skinnene holder også rørene på rett dybde i betongen.
Les mer her.
Roth system til innstøping i betong med bindtråd
Røret settes fast med bindtråd til et armeringsnett som fungerer både som rørholder og styrker betongen. Armeringsnettet skal være hevet ca. 10 mm fra den underliggende isoleringen. Armeringsnett fungerer som rørholder og styrker betongen.
Les mer her.
   
Roth Original Tacker® System
Roth rørholderplatene er produsert av trinnlyds-dempende celleplastisolering (EPS), dratt over med et tynt plastsjikt brukes for å holde røret på plass mot platene med hjelp av festeklipsene. Plastsjiktet forenkler også utleggingen av platene på grunn av overlapping på to sider samtidig som det minsker risikoen for omvendt fukttransport.
Les mer her.

Roth Floorfix®
Roth Floorfix® systemet minimerer utilsiktet og ukontrollert overskuddsvarme fra gjennomgående tilførselsledninger i «transportsoner» slik standarden beskriver.
I rom der det er installert en gulvvarmefordeler, eller rom der mange tilførselsledninger for de enkelte gulvvarmekursene går gjennom, så ønsker man å beskytte mot uønsket overskuddsvarme.
Les mer her.
Betong og tregulv:
Lav byggehøyde og rask responstid - spesielt egnet for renovering
   
Roth ClimaComfort® system
Roth ClimaComfort® er et system med lav byggehøyde på kun 17 mm, og brukes ved installasjoner på eksisterende eller nye bærende underlag. Systemet er spesielt egnet til våtrom og ved renovering av den eldre boligmassen. Roth ClimaComfort® systemet kan installeres på så vel gulv som vegg, og kan således brukes som "radiator" i rom hvor gulvflaten ikke er stor nok til å dekke rommets varmetap.
Les mer her
.
Roth Compact® system
Roth Compact® system for installasjon på bærende underlag består av polystyrenplater av ekstremt høy densitet, (styropor F 495), med støpte spor. Platene har pålimt en 0,5 mm tykk aluminiumsplate. I systemet inngår også vendeplater og fremføringsplater av samme kvalitet. Systemet er utviklet slik at det kan installeres der det stilles krav til lav byggehøyde.
Les mer her
.


Tregulv:
   
Roth Universalplate EPS 30
Roth Universalplate EPS 30 kan benyttes til alle typer bygg. Platene kan legges på stabile og bærende underlag av betong, tre mv., men også på annen isolering. Med systemet får du et energieffektivt gulvvarmeanlegg med en høy grad av komfort og som oppfyller kravet om lave, energiriktige turtemperaturer.
Les mer her.
Roth varmefordelingsplater i spaltegulv
Roth varmefordelingsplater til gulvvarme på trebjelkelag er spesielt utformet slik at de kan brukes i Roth Sporplater eller i spaltegulv, og forhøyer ikke byggehøyden i forhold til en normal gulvkonstruksjon.
Les mer her.
   
Roth universal sponplatesystem
Roth universal sponplatesystem er utviklet til bruk på både trebjelkelag og på hard gulvisolering. Det er et hurtigregulerende og lavt byggende system bruk i nybygg og ved rehabilitering. Det består av 22 mm plater med spor til 16 mm gulvvarmerør. Systemet legges på samme måte som vanlig 22 mm gulvsponplater. I tillegg kan systemet brukes som flytende gulv på isoleringsplater.
Les mer her.
 


Fordeler ved vannbåren gulvvarme:
  • Maksimal komfort for brukeren
  • Hygienisk og allergivennlig
  • Fleksibel innredning/møblering
  • Miljøvennlig og økonomisk ettersom gulvvarmesystemet kan utnytte flere ulike varmekilder
  • System for alle typer bygg
  • Intelligente styresystem med sentral overvåkning/styring


Roth gulvvarmesystemer

Godkjent av Norges byggforskningsinstitutt med egenskaper, bruksområde og betingelser for bruk som angitt i dette dokument: NBI Teknisk Godkjenning nr. 2466

Har du spørsmål om våre produkter eller vår virksomhet? Du er velkommen til å kontakte oss på service@roth-norge.no eller tlf. +47 67 57 54 00, så kan vi sammen finne ut hvordan vi best kan hjelpe deg. Kontakt gjerne din lokale distriktsleder direkte.