Cases

Utvalgte cases og kundereferanser. Her kan du se hvordan et samarbeid med Roth kan være positivt for deg og din bedrift.
 

Rørleggeren har nå en unik mulighet til å selge vannbåren gulvvarme
Panelovner og billig strøm har vært hverdagen vår i mange år. Blir panelovner og varmekabler den foretrukne løsningen når strømmen koster 2-3 ganger så mye, mest trolig ikke. – Jeg mener det er en alle tiders mulighet for rørleggerne til å utnytte det markedet som nå åpner seg.
Les mer her
   
Valgte Roth ClimaComfort som gulvvarmesystem
Det var naturlig for oss å velge ClimaComfort fra Roth som gulvvarmesystem for renovering av Espira Gjemle barnehage. For det første bygger systemet lite på eksisterende gulv, i tillegg er det enkelt å legge og svært energieffektivt i bruk. I sum gir det fordeler både for oss og kunden!
Les mer her
 
 

Legger Roth gulvvarme på NAF sitt nye bilverksted i Bodø
Vannbåren gulvvarme erstattet den opprinnelig planlagte viftekonvektoren i taket på det nye bilverkstedet til NAF i Bodø. - Gulvvarmeløsningen fra Roth gir behagelige arbeidsforhold for mekanikerne i verkstedhallen, mens regnvåte og snødekkede biler tørker raskt opp, sier Stig Einar Mork i FLOW Svartisen VVS AS.
Les mer her

 
 
Roan sykehjem: - Suksessoppskriften er en gulvvarmeløsning med sømløs logistikk
Roth gulvvarme på Roan sykehjem var et opplagt valg hos rørentreprenøren Einar Haugsnes AS. - Nattleveransene fra Ahlsell til byggeplassen på Roan sørget for at varene alltid var på plass når vi trengte dem, sier Einar Inge Haugsnes.
Les mer her
   
Trønderlån på Støre Gård
Jeg måtte spekulere litt for å finne ut hvordan vi kunne installere vannbåren gulvvarme i trønderlåna fra 1856 på Støre Gård, sier Andreas Hagerup i Hagerup Rør og Sveiseteknikk AS. Med Roth som sparringspartner fant han en lavtbyggende gulvvarmeløsning som også kunne fungere i en gammel og tradisjonsrik bygning.
Les mer her
 
 
Roth Tacker-system i Vinderen-villaen: Lydemping var viktig for kunden
For kunden som bygger nytt hus på Vinderen var kravene til støydemping store. Med Roth sin originale Tacker®-system kunne rørleggerne hos Sandvika Rørleggerbedrift AS kombinere et høykvalitets gulvvarmesystem med trinnlydsplater med god lyddemping.
Les mer her
 
Lysebo VVS AS: - Vi bruker Roth konsekvent i prosjektene våre
Da Rørkjøp-bedriften Lysebo VVS AS i Larvik fikk oppdraget med legge vannbåren gulvvarme i 3 av leilighetene i leilighetsprosjektet i Korsvikveien, var trinnlydsplater, gulvvarmerør og styringssystemer fra Roth et selvsagt valg.
Les mer her
 

F. Jørgensen i Halden velger Roth prefabrikkerte skap

Roth Norge produserer prefabrikkerte skap som passer akkurat deres behov. For prosjektleder Per Jørgensen hos Comfort kjedens medlem F. Jørgensen ble valget enkelt når de skulle starte opp med prosjektet i Halden. Solbakken Borettslag består av 82 leiligheter som ferdigstilles november 2020.
Les mer her
 

Borgen Rørleggerbedrift legger gulvvarmens Rolls Royce på Kruttverket i Nittedal

Selv kaller Roth Norge sitt Compact lavtbyggende gulvvarmesystem for Rolls Roycen innenfor gulvvarme. For Joakim Siljuberg (31) og Borgen Rørleggerbedrift er Roth Compact det beste systemet å legge i de 20 nye boligene i boligfeltet Kruttverket i Nittedal.
Les mer her
 

Trygge omgivelser for barna i Soknes barnehage handler også om valgene jeg tar som rørlegger

Rørlegger Jostein Larsen i Harald Larsen Rørlegger AS ferdigstiller i disse dager Soknes barnehage på Støren. Her får både barna og barnehagepersonalet behagelig gulvvarme og vann i springen med Roth sitt rørsystem.
Les mer her
 

Roth og Gran VVS på eksklusiv liste
 
41.652 meter rør, 20 rørleggere og enorme dokumentasjonskrav: Byggeprosjektet Horten videregående skole går inn i historiebøkene med Roth og Gran VVS på laget.
Les mer her