Prosjekttilpassede løsninger for ditt behov

Om man velger å bruke Roth prefabrikerte skap i prosjektene, kommer dere til å ha en høy kvalitet som oppfyller alle krav inkl. DS 452 standardkrav for isolering, der den norske standarden NS-EN12828:2012 inngår. Alle skapene leveres installasjonsklare, noe som er både svært tidsbesparende og økonomisk da de prefabrikerte skapene sikrestiller høy kvalitet, et raskt og effektivt arbeid ute på byggeplass.

Roth har flere års erfaring i å sette sammen prefabrikerte skap, som vi produserer etter våre kunders behov. Erfaringen viser at praktisk talt alt kan prefabrikeres; det er bare fantasien som setter grenser. Kontakt Roth Norge for en dialog om hvilke muligheter som finnes.

Fordeler med prefabrikerte skap

  • Prefabløsninger for alle typer av installasjoner, for alle som vil spare tid i installasjonen og sikrestille en effektiv installasjonsprosess uten merkostnader.
  • Prefab-skap eliminerer problem med overflødig emballasje da man på et tidlig tidspunkt vet hvilke skap som kreves for å få plass til installasjonene.
  • Skap og rørsystem fra Roth er utviklet og testet sammen, for å sikrestille kompabilitet i alle ledd, noe som gir komplette løsninger som er 100% testet og godkjente.
  • Prefab-skap minimerer risiko for problemer og forsinkelser i byggeprosesssen.
  • På linje med plassbygde sjakt gjør installasjon i skap en mer effektiv montering med færre moment og et bedre resultat.

Et utvalg av varianter
Her viser vi et lite utvalg av de skap vi selger mest av. Men tenk på at vi kan produsere skap som passer akkurat deres behov. Dere kan når som helst tilpasse de viste typene når det gjelder f.eks. antall gulvvarmekurser, antall kurser på varmt og kaldt vann, endre skap m.m.

 

 

Roth 550 Quickskap
Roth produserer alle typer prefab skap med våre kjente kvalitetsprodukter i Multipex sortimentet.

Her et standard 550 Quickskap i plast som egner seg svært godt til prefabrikkering av alle typer av installasjoner, der dybden er maks 96 mm. I dette skapet har vi installert gjennomgående 32 mm Alu-Laser tilførselsrør. Fra tilførselsrørene ønsker kunden avstengning så nære T-rørene som mulig før installering av magnetventil og videre til fordelerne. I denne prefab- løsningen har vi en komprimert løsning med 8 kalde og 5 varmtvannskurser med to magnetventiler.

Ved behov så kunne man oppgradert med ytterligere 3-4 kaldt og varmtvannskurser.

Det er stort potensiale i Roth`s skap, derfor er det viktig med tidlig dialog for å optimalisere den rimeligste og ryddigste løsningen for prosjektet.
 
 


Roth Inntaksskap

Roth har utviklet ett inntaksskap sammen med kompetente rørleggere. Inntaksskapet har samme kjente design og løsninger som Roth gulvvarmeskap og kombiskap.

Inne i inntaksskapet er det prefabrikkert en stamme med kjente merkevarer. I tillegg til stammen så er det montert fordelerfeste i skapet som er multi justerbart, overløp for drenering og prefabrikkerte nippler oppe og nede.

Skapet er produsert med en integrert «sprutgardin» som vil lede vannet til den vanntette bunnen og ut i overløpet. Roth Inntaksskap er NTVVVS 129 godkjent og ligger under Roth`s Sintef TG2556.Roth fordelerskap for gulvvarme med ShuntUnit

Her med 4 kurser koblet sammen med vår trådløse styring, Touchline. Roth ShuntUnit kan kobles sammen med alle våre gulvvarmeløsninger.
 

 

Hvordan man bestiller et prefabskap skreddersydd etter dine behov
Om dere vil bygge med prefab er det første steget å kontakte Roth – distiktslederen som hører til i din region. Se din kontaktperson her.
Sammen med vår distriktsleder definerer dere spesifikasjonene for ønsket prefabrikering, som igjen tas i produksjon og leveres til dere innenfor den ønskede fristen.

Har dere spørsmål så er dere velkommen til å kontakte Roth Norge per telefon eller e-post:

E-post: service@roth-norge.no
Telefon: +47 67 57 54 00

 

Tekniske data og installasjonsveiledning