Roth Quickskap+ 550 mm, maxi med membranfolie

 Vi kan nå tilby godkjente fordelerskap til montering i våtsone 1. Skapet leveres med fastlimt og prefabrikert membransfolie, som gjør det mulig å montere skapet sikkert og lovlig også på små baderom. Skapet er testet og godkjent etter Sintef test: ETAG 022, Annex F.

Roth Quickskap+ 550 mm, maxi med fabrikklimt membranfolie brukes sammen med Roth fordelere til sanitær, varme og kjøleanlegg.

Skapet er godkjent direkte til bruk sammen med et bredt utvalg av Sintef godkjente tettsjikts- systemer og omfatter en TGA samt testet iht. ETAG 022 Annex A for montering i våtromsvegg. Det vanntette skapet er sammen med Roth MultiPex® rørsystem også godkjent etter NT VVS 129. Skapet har ferdigmonterte, vanntette gjennomføringer i topp/bunn og knock out hull for tilførsel i sidene. De spesialdesignede, trekkfaste gjennomføringene gir en enkel og sikker montering av varerørene.

Alle Roth’s Quickskap har ingen ståldeler som kan komme i kontakt med vann, derfor ingen korrosjonutfordring. Roth  Quickskap+ 550 mm, maxi med fabrikklimt membranfolie kan monteres som et standardskap, eller med dør og ramme i lakkert stål der det krever en fin finish.